Looking For Anything Specific?

Φωτια Λουτρακι : Apologismos 3 020 Stremmata Ekapse H Fwtia Sto Loytraki Loutraki 365 - Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα.

Φωτια Λουτρακι : Apologismos 3 020 Stremmata Ekapse H Fwtia Sto Loytraki Loutraki 365 - Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα.. Το απόγευμα του σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Tέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει τις πτήσεις και τις ρίψεις νερού. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας. Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το σάββατο στο λουτράκι είναι σε πλήρη εξέλιξη με το έργο της πυροσβεστικής να είναι δύσκολο για ακόμη ένα βράδυ.

Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε στο χώρο της κουζίνας. Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019). Νωρίτερα τις προσπάθειες συνέδραμαν και και εναέρια μέσα, 4 αεροπλάνα, 6 ελικόπτερα και ένα ακόμη ελικόπτερο συντονιστικό, τα οποία όμως σταμάτησαν τις. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στο λουτράκι που εκδηλώθηκε χθες και πήρε γρήγορα διαστάσεις. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική ύστερα από την εκδήλωση πυρκαγιάς στην περαχώρα στο λουτράκι.

Megalh Fwtia 3espase Sto Loytraki Ekkenwnontai Prolhptika Sxinos Ag Swthras Ellada Athens Magazine
Megalh Fwtia 3espase Sto Loytraki Ekkenwnontai Prolhptika Sxinos Ag Swthras Ellada Athens Magazine from www.athensmagazine.gr
Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Σε εξέλιξη φωτιά στο λουτράκι. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου ενώ οι ρίψεις από τα πυροσβεστικά αεροσκάφη γίνονται περιοδικά. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στην περιοχή περαχώρα στο λουτράκι. Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο λουτράκι. Ενισχύονται συνεχώς οι επίγειες δυνάμεις. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Συνεχίζει να μαίνεται και σήμερα (15/9) κυριακή, η φωτιά στο λουτράκι, με την πυροσβεστική να προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο.

Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Στο σημείο επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 17 οχήματα. Νωρίτερα τις προσπάθειες συνέδραμαν και και εναέρια μέσα, 4 αεροπλάνα, 6 ελικόπτερα και ένα ακόμη ελικόπτερο συντονιστικό, τα οποία όμως σταμάτησαν τις. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στην περαχώρα στο λουτράκι. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στο λουτράκι που εκδηλώθηκε χθες και πήρε γρήγορα διαστάσεις. Tέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει τις πτήσεις και τις ρίψεις νερού. Άμεση η κινητοποίηση των δυνάμεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ενισχύονται συνεχώς οι επίγειες δυνάμεις. Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το σάββατο στο λουτράκι είναι σε πλήρη εξέλιξη με το έργο της πυροσβεστικής να είναι δύσκολο για ακόμη ένα βράδυ. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια.

Νέα εστία κοντά στον ισθμό (vid). Πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση. Νέα δέσμη θετικών μέτρων από τον σεπτέμβριο προανήγγειλε ο γεραπετρίτης. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Ανάμεσά τους, το μοναστήρι του οσίου παταπίου, αλλά και αυτό του προφήτη ηλία, στο οποίο λειτουργεί και γηροκομείο.

Fwtia Twra Pyrinos Efialths Sto Loytraki Olonyxtia Maxh Me Tis Floges Newsbomb Eidhseis News
Fwtia Twra Pyrinos Efialths Sto Loytraki Olonyxtia Maxh Me Tis Floges Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Στο σημείο επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 17 οχήματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η φωτιά βρίσκεται προς το σημείο της λίμνης βουλιαγμένης και καίει χαμηλή βλάστηση με πουρνάρια. Ενισχύονται συνεχώς οι επίγειες δυνάμεις. Σε ποια σημεία διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική ύστερα από την εκδήλωση πυρκαγιάς στην περαχώρα στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στην περαχώρα λουτρακίου. Λουτρακι φωτια / φωτιά τώρα λουτράκι: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο λουτράκι.

Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε στο χώρο της κουζίνας.

Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Νωρίτερα τις προσπάθειες συνέδραμαν και και εναέρια μέσα, 4 αεροπλάνα, 6 ελικόπτερα και ένα ακόμη ελικόπτερο συντονιστικό, τα οποία όμως σταμάτησαν τις. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η φωτιά βρίσκεται προς το σημείο της λίμνης βουλιαγμένης και καίει χαμηλή βλάστηση με πουρνάρια. Στο σημείο επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 17 οχήματα. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου ενώ οι ρίψεις από τα πυροσβεστικά αεροσκάφη γίνονται περιοδικά. Λουτρακι φωτια / φωτιά τώρα λουτράκι: Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε στο χώρο της κουζίνας. Νέα εστία κοντά στον ισθμό (vid). Προς ύφεση η φωτιά στο λουτράκι. Βίντεο από τη φωτιά στο λουτράκι. Φωτιά μικρής έκτασης εκδηλώθηκε στις 21:30 περίπου το βράδυ της πέμπτης 24 ιανουαρίου στη λέσχη αξιωματικών στο λουτράκι.

Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 17 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στην περιοχή περαχώρα στο λουτράκι. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά σε δασική έκταση στη χωματερή λουτρακίου.

Fwtia Twra Sto Loytraki Ekkenw8hkan Monasthri Kai Ghrokomeio Binteo
Fwtia Twra Sto Loytraki Ekkenw8hkan Monasthri Kai Ghrokomeio Binteo from newmedia.thebest.gr
Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Συνεχίζει να μαίνεται και σήμερα (15/9) κυριακή, η φωτιά στο λουτράκι, με την πυροσβεστική να προσπαθεί να την θέσει υπό έλεγχο. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στην περιοχή περαχώρα στο λουτράκι. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το σάββατο στο λουτράκι είναι σε πλήρη εξέλιξη με το έργο της πυροσβεστικής να είναι δύσκολο για ακόμη ένα βράδυ. Στο σημείο επιχειρούν 8 οχήματα της πυροσβεστικής και μηχανήματα του δήμου για την κατάσβεση της φωτιάς. Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019). Tέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει τις πτήσεις και τις ρίψεις νερού.

Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019).

Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες ,17 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Στη μάχη της κατάσβεσης αεροσκάφη και ελικόπτερα. Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στο λουτράκι που εκδηλώθηκε χθες και πήρε γρήγορα διαστάσεις. Άμεση η κινητοποίηση των δυνάμεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική ύστερα από την εκδήλωση πυρκαγιάς στην περαχώρα στο λουτράκι. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας. Στο σημείο επιχειρούν 8 οχήματα της πυροσβεστικής και μηχανήματα του δήμου για την κατάσβεση της φωτιάς. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Σε εξέλιξη φωτιά στο λουτράκι. Προς ύφεση η φωτιά στο λουτράκι. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά.

Προς ύφεση η φωτιά στο λουτράκι φωτια. Νέα δέσμη θετικών μέτρων από τον σεπτέμβριο προανήγγειλε ο γεραπετρίτης.

Posting Komentar

0 Komentar